Wednesday, June 10, 2009

::Kenduri Kawen Erni::

Haaa…time cuti skool ni ramai yg amik kesempatan utk wat kenduri kawen…sampai buncit la perot kami sefamily g ke sana ke mari makan…makan dan makan lagi…sampai satu hari tu 6 kenduri! Ayyooooo…camne maw diet ni? Dah le aku ni spesis maleh bejoging..kekeke. kantoi la pulok! =p

So, entry kali ni aku nak cete psal kenduri kawen member opis aku Erni dan cek abg nye Adha…keduanya berusia 22 tahun tp nmpak agak matang dari aku kan2? Hehe. So sesuai la dah masuk alam ‘mok cik pok cik’ hehehe…Aku? Lambat agi kot…Superman aku tak dapat koje kat Daily planet agi…So, here are some pictures utk tatapan korang…


Depan banner

Kak eda, ct sila, ct fati, cek fyza, zam & syafiq


photo shoot session


makan beradap

burppp..konyang suda (zam, mie, syafiq, kim0K, eda)


kak eda, feyza & fatiyah






2 comments:

ms. diya said...

angah, nape pakai jean g kenduri? huhu..

zzxxcc said...

angah memang tak senonoh..
kalu dia tak senonoh lagi report kat saya yep :P